2014. december 14., vasárnap
Sült csirkecomb
A csirkecombokat bedörzsöltem sóval. Egy pici olajba belekevertem egy kis pirospaprikát, borsot, őrölt majorannát, őrölt köményt. Ezzel a keverékkel bedörzsöltem a combokat. Egy tepsi aljára vastagra szeletelt hagymát (2 fej) és 2-3 gerezd fokhagymát tettem. Ráfektettem a csirkecombokat, és még megszórtam majorannával. Lefedtem fóliával és 1 órán keresztül sütöttem 170-180 fokon, légkeverésen. Közben 4x locsoltam saját levével, és vizet is kellett öntenem alá (tanyasi csirkecomb, és nem nagyon eresztett levet). A végén levettem a fóliát, csak felső sütésen pirítottam a bőrét kb 20 percig.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése