Rákattantam a céklára. Készítettem mostanában
1. Céklás burgonyapürét
(kb 2:1 arányban a burgonya és a cékla; a burgonya főzve, a cékla héjában sütve) remélve, hogy Lilla jóízűen
eszi majd, mert kicsit édeskés, és mert igen csajos színe van. A
véleménye ennyi volt: "Nem ízlik anya, nem kérem"....és ez, miután
megkóstolta, szóval nem ám úgy, ahogy a legtöbbször, hogy bele sem nyal,
és nem kell. Nekem bejött.
2. Céklasaláta mézes -
mustáros öntettel: héjában megsütöttem a céklát, megpucoltam,
felcsíkoztam, amikor kihűlt összekevertem egy adag felcsíkozott
jégsalival, és ezt a szószt öntöttem rá.
3. Savanyúkáposztás, céklás, majonézes saláta:
nagyon finom majonéz nélkül is, ezért csak a felét kevertem össze light
majonézzel, egész kevéssel, szóval túl szaftos nem lett. Nekem nagyon
ízlik majonézzel is, anélkül is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése